HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan yedi kişiden oluşan Yeni Çorumspor AŞ’nin yönetimini açıkladı. Başkan Fatih Özcan, yönetimde bugüne kadar hizmet veren arkadaşlara teşekkür etti. Bu değişim sürecinde hata ve yanlışları olduğunu belirterek ‘Başkan olarak her yere yetişmeye çalıştık oda eksik oldu. Yasal süreç bugün itibari ile bitti ve yeni yönetimi oluşturduk. Hangi yöneticinin hangi görevlerini yapacağını açıklayacağız ve alanlarında bu arkadaşlar sorumlu olacaklar.


2. Başkan Mustafa Şeker görevine devam ederken Hakan Geldi Taraftar ve Sosyal Medya Sorumlusu olarak görev yapacak. Sosyal Medyadan arkadalaşların talepleri ve isteklerini dinleyecek. Tek Sorumlu olarak görev yapacaktır. Tüm çalışanlar bizim onayımızı almadan hiç bir paylaşım ve faaliyette bulunamazlar.


Basın ve A takım kafile sorumlusu olarak Mustafa Özcan görev yapacak. A takımın hem burda hem deplasmanda sahaya çıkarken yolculukta idari anlamda tek sorumlusu olarak görev yapacak kafile başkanı olacak. Kamp sürecinde ve tüm seyahatlarda görev yapacak ayrıca yedek kulübesinde idari sorumlu olarak görev yapacak.


Salim Koldaş taraftar, basın ve VİP misafirler ile alt yapımızın tüm seyahatlerinde sorumlu olarak ulaşım sorumlusu olarak görev yapacaktır. Mustafa Ercan yeni yönetimde sivil toplum kuruluşları, esnaf, sanayici ve iş adamları ziyaretleri, kulüp olarak şehir arasında köprü vazifesi görecek. Kulübe yapılacak ziyaretler ve bizim ziyaretlerimiz gibi halkla ilişkilerinden sorumlu olarak görev yapacak.


Alt Yapı bizim için çok önemli. Geçiş sürecini sancılı geçirdik. Tabelayı yaptık ancak bu arada çok hata yaptık. sahadan daha çok yoruyor. O yüzden alt yapımıza gereken önemi veremedik bu süreçte. Tuncay Koçak bu anlamda alt yapıya gereken önemi verecek. Burası taşıma suyla dönecek bir kurum olmaktan çıkmalı. Allahın rızasını kazanalım alt yapıya büyük önem veriyoruz. Bu noktada Sinan Özdilli’ye çok teşekkür ediyorum, bugün forma giyen gençlerin bu noktaya gelmesinde emeği büyük bir kez daha selam olsun.


Burda çalışacağınız hoca grubu oyuncu grubu ve çalışma şeklinde karar Sportif Direktörle birlikte sizdedir. Sadece maça gitmeyi görev olarak görülüyor. A takıma verilecek önem kadar alt yapıyada önem vereceğiz. O kadar pırıl pırıl gençler size emanet. Alt yapı benim için çok çok önemli.
Sportif Direktörlük makamını getirdik. Hamit Işık yönetici değil profesyonel olarak Yeni Çorumspor’un Sportif Direktörü olarak anlaşma yapılmış ve sezon sonuna kadar anlaşma imzalanmıştır. İnşallah uzun yıllar bu görevi başarı ile götürür. Giymiş olduğu gömlek ateşten. Bunun kendiside farkında. Futbolcu ve teknik heyetin tek sorumlusu ve yetkilisi Hamit Işık’tır. Scaut ekibi alt yapı oluşturulması konularından sorumludur. Tamamen profesyonel ellere takımı teslim ettik’ dedi.


‘Profesyonel yönetip amatör ruhla seveceğiz’
Sportif Direktör olarak Yeni Çorumspor’da göreve başlayan Hamit Işık ise yaptığı kısa konuşmada böyle bir göreve kendisini layık görenlere teşekkür etti. Işık ‘Seyircisi olduğum formasını taşıdığım belli noktalarında görev yaptığım Çorumspor’a Sportif Direktörlük gibi şerefli bir göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Profesyonelce yönetilip amatör ruhla sevdiğimiz bir kulübü birlikte yönetmeye çalışacağız. Alt yapımızdan yeni isimleri kazandırmak istiyoruz. Bu sezon çıkan gençlerimiz şans buldu bu şans önümüzdeki dönemde de devam edecektir. 

Editör: Haber Merkezi