MURAT KARASU
U 13 Liginde kupalar sahiplerini buldu. On takımın mücadele ettiği U 13 Liginde Yeni Çorumspor tümmaçlarını kazanarak kayıpsız olarak şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonluğu daha önce garantileyen Yeni Çorumspor ligin son maçında bu sezon kurulan ve ilk resmi maçlarına çıkan Hattuşa Gençlikspor önünde çok rahat bir oyun sonunda 21-1’lik skorla yenerek şampiyonluğa farklı skorla ulaştı.

Son haftanın maçında 1907 Gençlikspor, Gençlerbirliği ile girdiği gol düellosunu 4-2’lik skorla kazanarak ikincilik kupasının sahibi oldu Gençlerbirliği ise bu mağlubiyetle beşinci oldu.

Aynı puan sahip iki takım İskilipgücüspor ile Mimar Sinan Gençlikspor takımları arasındaki karşılaşmadan İskilipgücü Birol’un attığı üç golle 3-0 galip ayrılarak ligi üçüncü olarak tamamladı.

Ligin son maçlarından sonra düzenlenen törenle ilk üç sırayı alan takımlara kupa ve sporculara madalya dördüncü olan Mimar Sinan Gençlikspor’a ise madalya verildi.

SAHA: 2 No’lu Sentetik.
HAKEM: M.Zeki Sevim.
HATTUŞA GENÇLİKSPOR: Hasan, Ömer, Esat, Yusuf, Batuhan, Mehmet Can, M.Yiğit, Emir, Ali, Eren, Enes, Arda, Beyazıt.
YENİ ÇORUMSPOR: Mehmet, Burak Taha, Batuhan, Mert, Rıza, A.Tarık, Semih, Mahmut Esad, Faruk, Emircan, Ahmet, Rıdvan Mert, Arda, Yiğit Emin, Ömer Anıl, Yusuf, Ömer Faruk.
GOLLER: 2. 16. 33. 46. 56. ve 57. dakikalarda Faruk, 7. 8.  ve 58. dakikalarda Emircan Coşkun, 9. 24. ve 31. dakikalarda Ahmet, 15. 16. ve 32. dakikalarda Batuhan, 18. ve 34. dakikalarda Rıza, 41. ve 48. dakikalarda Semih, 47. ve 49 . dakikalarda Mahmut Esad (Yeni Çorumspor), 55. (penaltıdan) dak. Yusuf. (Hattuşa Gençlikspor).

Editör: Haber Merkezi