HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligin 26. hafta maçında yarın saat 15’de Bucaspor deplasmanında galibiyet serisini üç maça çıkarmak için mücadele edecek.
Yeni Buca Stadı’nda oynanacak maç öncesinde iki takımda moralli. Ev sahibi Bucaspor tecrübeli teknik adam Levent Eriş’in göreve gelmesinin ardından üst üste iki maç kazanarak ligde kalma adına umutlarını artırdı. İki galibiyete rağmen grupta son sırada bulunan sarı lacivertli takım sahasında konuk edeceği Yeni Çorumspor maçınıda kazanarak çıkışını sürdürmek amacında. Önce evinde Kocaelispor’u yenen ardından grup liderini deplasmanda yenen Bucaspor yarın sahasıdaki maçta Yeni Çorumspor önünde de galip gelerek ligde kalma umutlarını artırarak devam ettirmek amacında. Ev sahibi takımda cezalı futbolcu bulunmuyor.


Yeni Çorumspor ise evinde Halide Edip ile berabere kaldıktan sonra çıktığı Erzincanspor deplasmanı ve ardından hafta içinde sahasında Payasspor maçlarından üç puanla ayrılarak play-off potasındaki çıkışını sürdürdü. Kırmızı Siyahlılar ligi avantajlı sırada bitirmek için Bucaspor deplasmanında da kazanarak seriyi devam ettirmek amacında. Çorumspor’da sakatlığı devam eden Ertuğrul ile cezalı Mücahit Haktan yarınki maçta forma giyemeyecekler.
Grupta alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren bu maçta İstanbul bölgesi hakemi Sezer Polat düdük çalacak.

Buca kadrosu açıklandı
Yeni Çorumspor’da yarın Bucaspor ile oynanacak maçın kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu tarafınan dün yapılan antrenman sonrasında açıklanan kadroda cezalı Mücahit Haktan’ın yerine Ferdi cezası biten  Onurcan kadroya giren isimler oldular.

Kırmızı Siyahlı takımda Onurcan, Onur, Mümin, Hacı Ömer, Uğur, Kemal, Mert, Eşref, Ferdi, Muhammet, Kaan, Batuhan, Kerem, Mikail, Volkan, Barış, Kıvanç ve Yakup Bucaspor maçı kadrosunda bulunuyorlar.

Dün yaptığı antrenmanla Buca maçının hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı takım bugün öğlen saatlerinde karayolu ile Ankara’ya ordanda uçakla İzmir’e gidecek.

Editör: Haber Merkezi