HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK sezonun ilk maçında yarın  sahasında Manisa FK’yı konuk edecek. Kırmızı Siyahlı takım yeni sezona yeni stadyumda ve Çorum tarihinde ilk kez bir profesyonel maçı gece oynayacak. Yeni Şehir Stadyumunda saat 19’de başlayacak Çorum FK - Manisa FK maçını kırmızı siyahlı takım sezona iyi başlamak için evinde galibiyetle ayrılmak istiyor.

Sezona oldukça iddialı transferlerle giren ve son transferleri ile hedefi bir anda zirveye çeviren Çorum FK’da bu zorlu maç öncesinde üç önemli eksik bulunuyor. Geçen sezondan iki maç cezası bulunan Cengiz Ötkün, sakat Kerem Çağatay ve fiziksel eksiği bulunan Yılmaz Can Taştıran yarın oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Konuk Manisa FK ise geçen sezon yaptığı büyük yatırımın karşılığını alamayıp hedefe ulaşamayınca kadroda büyük çaplı bir revizyona gitti. Üç futbolcusunu Çorum FK alan siyah beyazlı takımda yeni transferler ve yeni teknik direktör ile sezona yine iddialı başlıyor. Siyah beyazlı takım son olarak kadrosuna kattığı Süper Lig’de Galatasaray’da ve bir çok takımda forma giymiş Mehmet Güven ile morallendi.

Yeni sezon ve yeni stadyumda oynayacağı ilk maçta Çorum FK saha ve seyirci avantajını kullanamayacak. Pandemi nedeni ile seyircisiz oynanacak maçta taraftar desteği bulamayacak kırmızı siyahlı takım sahada da dün yaptığı antrenmanla sadece iki kez çalışarak Manisa FK maçına çıkacak.

Çorum FK ile Manisa FK arasındaki zorlu maçı MHK’nin yeni gözdelerinden İstanbul bölgesi genç hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek.