Masa Tenisi’nde Çorum damgası. Okullu Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Çorum’a çifte şampiyonluk sevinci yaşadı. Kızlarda Özel Pınar erkeklerde ise Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldular. Özel Pınar erkeklerde ise üçüncü olarak aynı şampiyonada iki kupa birden alan ilk okul olmayı başardı. Çorum Masa Tenisi adına büyük bir gurur yaşandı. Türkiye Şampiyonası’nda dağıtılan sekiz kupadan üçünü  Çorum’a getirmeyi başardılar.

Marmaris’de 10-12 Mayıs tarihlerinde yapılan Okullu Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda  Kızlarda mücadele eden Özel Pınar Ortaokulu Ayça Şenyuva, Yağmur Yeşil, Sahra Yılmaz ve Elif Su Zihar’lı kadrosu ile mücadele etti. Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Şampiyonasında 24 okul mücadele etti.

Grup maçlarında Kocaeli 16. Yıl Cumhuriyet ve Hatay şampiyonlarını 3-0 yenerek çeyrek finale yükselen Özel Pınar kız takımı  eleme turunda Bursa’yı çeyrek final maçında Artvin’i yarı final maçında ise Zonguldak’ı set vermeden 3-0 yenerek finale yükseldi. Final maçında Özel Batman Final Ortaokulu ile karşılaştı. Rakibi önünde maça kötü başlayan ve 2-0 geriye düşen Özel Pınar Ortaokulu kız takımı mükemmel bir geri dönüşe imza attı ve üst üste üç maçınıda kazanarak rakibini 3-2 yenerek Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.

Erkeklerde Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu ise Antrenör Ali Korkmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Güner yönetiminde Türkiye Şampiyonasında geçen yıl elde ettiği birinciliği bu yılda kazanmak için mücadele etti, Uğurcan Dursun, Umutbaha Dursun ve Yiğit Furkan Şimşek’li kadrosu ile mücadele eden Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu grupta Kocaeli ve Hatay temsilcilerini 3-0’lık skorlarla yenerek  çeyrek finale yükseldi.


Çeyrek final maçında Gaziantep Kocatepe Ortaokulunu 3-0 yenen Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu yarı final maçında ise diğer Çorum temsilcisi Özel Pınar Ortaokulu’nu 3-2 yenerek finale yükseldi. Final maçında ise Kayseri Şehit Bekir Çakır Ortaokulu’nu 3-1 yenerek üst üste ikinci şampiyonluğu kazandı.
Erkeklerde mücadele eden diğer temsilcimiz Özel Pınar Ortaokulu ise Emin Eren Atıcı, Egemen İbiş, Hamza Deniz Onat ve Ege Bolat’lı kadrosu ile üçüncülük kupasının sahibi oldu. Grubunda Ankara Özel Arı Ortaokulu ve Isparta Ülkü Ortaokulu’nu 3-0’lık skorlarla kazanarak çeyrek finale yükselen Özel Pınar çeyrek final maçını kazandı yarı finalde ise Çorum’un diğer temsilcisi Suheybi Rumi Ortaokulu’na zorlu mücadele sonunda 3-2 yenilerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.
Önceki yıllarda Özel Pınar’ın elde ettiği derece ile geçen yıl Çorum’dan iki takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış ve Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu gruplara gitmişti. Suheybi Rumi Ortaokulu’nunda üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu olması nedeni ile önümüzdeki yıl Çorum’dan ilk üç takım Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazanacak.