HA­LİL ÖZ­TÜRK

Çorum Belediyespor’da yeni yönetim genel kurulun ardından önce Onursal Başkan ve Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti ardından da yeni tesis binası ve yapımı devam eden stadı gezdiler.

Fatih Özcan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şeker, Hamit Işık, Mustafa Altunkaya, Tuncay Koçak, Salim Koldaş, Engin Erol, Başak Ak, Engin Erol ve Murat Serin yapımı tamamlanan ve kulüp personeli tarafından kullanılmaya başlayan yeni tesis binasını incelediler.

Bu ziyaret sırasında Kulüp Müdürü Samet Çelenk bina hakkında bilgiler verdi. Binanın içini ve yanında bulunan futbol sahalarını gezen Fatih Özcan başkanlığındaki yeni yönetim burda yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular. Öncelikli olarak antrenman sahasının etrafının kapatılması ve buraya reklam çalışması yapılması görüşünde birleşildi.

Yönetim daha sonra yolun karşı tarafında geçerek yapımı devam eden yeni stada geçerek burada yapımcı firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve son durumu öğrendiler. Bu inceleme sırasında ise stadın tamamlanmasından sonra yönetim olarak burda yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi