HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta sürprizler haftası. Lider Yozgatspor geçtiğimiz hafta evinde kaybettikten sonra grubun güçlü takımlarından Yeni Amasyaspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ve bir puanla dönmeyi başardı. Bu beraberliğin yanında en yakın takipçisi Ünyespor’un Çarşambaspor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile dönmesi ile aradaki puan farkını yeniden altıya çıkardı. Çarşambaspor ise ligdeki çıkışını devam ettirdiği grupta üst sıralara tutunmayı başardı.
Haftanın en büyük sürprizini ise Safranbolu Belediyespor yaptı, Grupta üst sıralarda yer almak isteyen Sinopspor deplasmanında 1-0 galip gelen Safranbolu takımı bu sezon ilk kez üç puan sevinci yaşadı. Altınordu Belediyespor ise ligdeki çıkışını evinde Havza Belediyespor ise 1-1 berabere kalarak durdurdu. Grupta haftanın diğer kritik maçında Çankırıspor son 8 dakikasına 2-0 önde girdiği maçta Kastamonu İl Özel İdarespor ile 2-2 berabere kalarak bir puanla haftayı kapattı.
Temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ise ikinci yarıdaki müthiş çıkışını dördüncü haftada üçüncü galibiyetini alarak sürdürdü. Sahasında grupta üst sıralar için mücadele eden Ladik Belediyespor önünde erken bulduğu golle öne geçen kırmızı beyazlılar sonraki bölümde futbol olarak olmasada mücadelesi ile güçlü rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenerek sıralamadaki çıkışını sürdürdü.
Ligde 17. hafta maçları pazar günü oynanacak. Sungurlu Belediyespor puan olarak aynı oldukları Turhalspor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçtan da puan yada puanlarla ayrılması halinde ligden direk düşmeme adına büyük avantj sağlayacak. Grubun diğer zorlu maçında ise ikinci sıradaki Ünyespor ile Yeni Amasyaspor takımları karşılaşacaklar.

Editör: Haber Merkezi