HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK ikinci yarının evindeki ilk maçında yarın saat 13.30’da İnegölspor ile karşılaşacak.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında oynanacak maçta kırmızı siyahlı takım cezası nedeni ile seyirci desteği bulamayacak.
Ligde ilk yarının son haftasında Kırklarelispor ardından ikinci yarının ilk maçında da 1922 Konyaspor deplasmanlarından mağlubiyet ile dönerek son iki haftayı puansız kapatan kırmızı siyahlı takım puan sıralamasında iki basamak gerileyerek beşinci sıraya düştü.

Grupta play-off mücadelesi veren takımların sayısının çok olması nedeni ile zorlu geçen mücadelede alttan gelen takımlarla puan farkı kapanan Çorum FK yarın sıralamada en yakin rakibi İnegölspor önünde mutlak galibiyet hedefliyor.
Play-off potası dışına çıkmak istemeyen kırmızı siyahlı takım yarın evinde oynayacağı maçı kazanıp hem kötü gidişe son vermek hemde puan sıralamasındaki yerini sağlama almak istiyor. Çorum FK’da cezalı Ertuğrul forma giyemeyecek. Hasta olan Muhammed Çoban’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.
Konuk İnegölspor ise ilk yarının son haftalarındaki çıkışı ile play-off potasına en yakın takım oldu. Geçtiğimiz hafta evinde Kırklarelispor ile berabere kalarak iki puan kaybeden İnegölspor bu kayıpları Çorum’da telafi ederek sıralamadaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Çorum FK ile İnegölspor arasındaki bu zorlu maçta Ankara bölgesi genç ve başarılı hakemlerinden Gürel Uzuner düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Cengizhan Öztürk ve Boran Turhan yapacak. Dördüncü hakem de Alper Akarsu.

Editör: Haber Merkezi