HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor yarın oynayacağı zorlu Kocaelispor play-off yarı fina ilk maçının hazırlıklarını hem sahada hemde saha dışında sürdürüyor. Başkan Fatih Özcan Cizrespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada motivasyonu yüksek maçlardan önce profesyonel destek alacaklarını açıklamıştı. Bu doğrultuda dün Türkiye’nin önde gelen Spor Bilimleri uzmanı Prof Dr Turgay Biçer kırmızı siyahlı futbolcularla bir araya getirdi.

UEFA Kupasını kazanan Galatasaray, Dünya ve Konfederasyon Kupasında 3. olan A Milli Futbol, Dünya şampiyonu olan Yelken Milli, 2004 Atina Olimpiyatlarında madalya alan Olimpik Sporcularının yanı sıra,  Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor, Denizlispor, Sivas spor, futbol ve Efes Pilsen, Ülker Spor Basketbol, Vakıfbank Voleybol, Voleybol Kadın Milli Takımı, Yüzme Milli Takımı ve ENKA Tenis Kulübünün yanı sıra farklı dallarda birçok spor kulübü ve sporcunun mentorlüğünü yapmış ve yapmakta olan Prof Dr. Turgay Biçer futbolcular ile bir araya geldi,
Prof Dr. Turgay Biçer’in zihinsel antrenmanına Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile bazı personellerde katıldı. İlk olarak tüm ekiple bir araya gelen Turgay hoca daha sonra takım kaptanları başta olmak üzere diğer futbolcular ile bire bir görüşmeler yaparak zihinsel antrenmanı tamamladı.

Editör: Haber Merkezi