HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK ligin dördüncü hafta maçında yarın saat 16:00’da Turgutluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligde evinde iki maçtan beraberlikle ayrılan bir deplasman maçından ise üç puanla dönen kırmızı siyahlılar Turgutluspor deplasmanında tek düşünce galibiyet.

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan kırmızı siyahlı takım yarın saat 16:00’da Turgutlu 7 Eylül Stad’ında Turgutluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Çorum FK’da sakatlıkları devam eden Umut, Burak, Atakan ve Kıvanç ile kırmızı kart cezalıları Salih Zafer ve Seçkin bugünki maçta forma giyemeyecekler.

Ligde ilk üç maç sonunda 5 puan toplayan evindeki iki maçtan da beraberlikle ayrılan Çorum FK bu kaybı Turgutluspor deplasmanında kazanarak telafi etmek istiyor.

Ev sahibi Turgutluspor ise ilk üç maçında da 2-1’lik mağlubiyetlerle ayrıldı. Grubun genç kadrolarından birine sahip olan Turgutluspor zor gol yiyen ve gol atmayı başaran bir takım.

Evinde oynayacağı ikinci maçında ligdeki ilk galibiyetini almak isteyen kırmızı beyazlı takımda kazanmaktan başka bir düşünce yok. Turgutluspor- Çorum FK maçını Bursa bölgesi hakemi Enver Aydın yönetecek.

Editör: Haber Merkezi