Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bir anaokulunda görev yapan öğretmen Şeyma Temiz, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e ulaşarak öğrencileri için kırtasiye ve oyuncak yardımı talebinde bulundu.


Yapılan açıklamaya göre, Temiz’in isteğini geri çevirmeyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, personellerine gerekli talimatları vererek öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Çeşitli kırtasiye malzemesi, eğitici malzemeler ve oyuncaklar minik öğrencilere ulaştırıldı.


Şahiner’e teşekkür eden öğretmen Şeyma Temiz, “Sayın Başkanıma sosyal medyadan ulaştım. Çocuklarımızın durumunun iyi olmadığını, zor şartlar altında eğitim vermeye çalıştığımızı ifade ettim. Kendisi beni geri çevirmeyerek kısa sürede istediklerimizi temin etti. Hakkında çok şey duymuştum. İyiliği,çalışkanlığı ve insanlığı konuşuluyordu. Bizzat kendim de şahit oldum ki gerçekten halk insanı. Öğrencilerimizin mutluluğu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzeldi. Sayın Başkanıma çok ama çok teşekkür ederim.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi