Yapılan açıklamaya göre, 3 yıldır Alaca’da BBP İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Tağıl, önümüzdeki seçimlerde Sungurlu belediye başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Tağıl, açıklamasında şunları kaydetti; “Sungurlu’nun eksiğinin ne olduğunu biliyoruz. Çünkü Sungurlu halkı ile iç içe yaşıyoruz. Genciyle yaşlısıyla her gün birlikteyiz. Sungurlu için zamanında yapılan hataları düzeltmeye geliyoruz. Küskün olan büyük işadamlarımızı Sungurlu’ya davet ederek, ilçe için bir tane de olsun fabrika kurulmasını sağlayacağız. Bu sebeple ilçenin göç olayını önleyip dışarda olan kardeşlerimizi çağıracağız. Sıla gurbetini bitireceğiz.
 

‘İŞ BİZİM, KOLTUK ONLARIN OLSUN’
Bu zamana kadar herkes partilerinin gücü ile hükümetin gücü ile yaptıkları çalışmaları masrafları bir yere geldikleri zaman ‘biz şunu harcadık’ deyip talep ediyorlar. Biz ise partinin maddi olarak ne gücünü ne fırsatlarını kullanmayacağız. İş yapmak bizim işimiz olsun, koltuk onların olsun. Çalışmak bizim olsun, makam onların olsun. Biz kimseyi ayırmadan, kayırmadan hizmet yapacağız.”
Hüseyin Tağıl, önümüzdeki günlerde Sungurlu için hazırladıkları projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi. 

Editör: Haber Merkezi