AK Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ünal Cevizci, İl Genel Meclisi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalyeyi doğuştan yürüme engelli 9 yaşındaki Zeynep Sükeyna Fidancı’ya teslim etti.


Yapılan açıklamaya göre, Çorum merkezde yaşayan doğuştan yürüme engelli ilkokul 3. sınıf öğrencisi Zeynep Sükeyna Fidancı’nın ailesi, Çorum İl Genel Meclisine başvurarak akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu.


Cevizci, “Engelliler Günü dolayısıyla Zeynep Sükeyna Fidancı kızımızı evinde ziyaret ederek, İl Genel Meclisimizin katkılarıyla almış olduğumuz akülü aracı kızımıza vererek sevincine, mutluluğuna ortak olduk. Sağlıklı günlerde kullanması dileğiyle başarılar dilerim. EngelIiIer sevgi ve şefkat ister, sevginizi ve şefkatinizi onIardan esirgemeyin” dedi.


İl Genel Meclisi olarak engelli vatandaşlara her türlü destek olacaklarını vurgulayan Cevizci, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                
Zeynep Sükeyna Fidancı ve ailesi, akülü tekerlekli sandalye için Ünal Cevizci başta olmak üzere İl Genel Meclisi üyeleri ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler. 

Editör: Haber Merkezi