23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu'da da coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar ilk olarak Atatürk Meydanında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit öğrencilerle birlikte Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törenler yeni stadyumda devam etti.
Törende Kaymakam Mitat Gözen, Garnizon Komutan vekili Asteğmen Çağlar Kekeç ve Belediye Başkan vekili Bahri Sezen, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken çocukların ve halkın bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit yaptı.
Programda daha sonra mehteran takımı gösterisi ve halk oyunları gösteriyle devam etti. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından protokol üyeleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında derece giren öğrencilerin ödülleri verildi.
Törene Kaymakam Mitat Gözen, Garnizon Komutan vekili Asteğmen Çağlar Kekeç, Belediye Başkan vekili Bahri Sezen, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, oda başkanları, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. (İHA)
Sungurlu'da 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu'da da coşkuyla kutlandı.

YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
1
Oğuzlar’ın belediye meclisi üyeleri çocuklar...
2
Jandarma’dan miniklere ‘Kaplan ve Hisarlı’...
3
CHP, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu
4
Diş çekimleri çene yapısını bozabilir
5
Ortaköylüler’den Başkan’a plaket
6
KESK’ten saldırı tepkisi!
7
Şehidin mevlidine katıldılar
8
‘Siyasilerin görevi bilinçli davranmak’
9
Milli Eğitim Müdürü, koltuğunu Bengü Yüksel’e...
10
Eti Anadolu Lisesi’nden şiir ve türkü dolu gece
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:42

GÜNEŞ
07:06

ÖĞLE
12:57

İKİNDİ
16:06

AKŞAM
18:39

YATSI
19:57
SIRADAKİ HABER