İYİ Parti Sungurlu Seçim Bürosu, yoğun bir katılım ile dualarla açıldı.
Sunguroğlu İlkokulu karşından bulunan seçim bürosu önünde düzenlenen açılış törenine Sungurlu Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ozan Arif’in türküsüyle başlayan açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Yapılan duanın ardından kürsüye çıkan Sungurlu Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.


Konuşmasına, “Sungurlulu olmaktan, sizlerle beraber olmaktan her zaman gurur duydum” diyerek başlayan Başkan Şahiner, “Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biz Sungurlu’ya Sungurlulularla beraber sahip çıkacağız dedik. Bu sözümüzü de sizlerle beraber yerine getirdik. Her zaman seveceğiz, sayacağız, birbirimize değer vereceğiz dedik. Hiç kimseyi ayırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz dedik. Önce Cenab-ı Allah’ın, sonra sizlerin takdiri ile Belediye Başkanlığını kazandık. Belediye Başkanlığına seçildiğimde siyasi parti rozetimi çıkarmıştım. Ben herkesin Belediye Başkanı olacağım dedim. 5 senede sizlerin bana verdiği destek ile bunu da çok şükür yerine getirdik. Parti hiç önemli değil. Sungurlu bizim evimiz. Sungurlu’ya birlikte sahip çıkacağız, çıkmak zorundayız. Canım sağ olduğu sürece, hemşehrilerimin hakkını kimseye yedirmem. Biz makam ve mevki için burada değiliz. Bizim tek dileğimiz sizlerin gönlünde bir makam sahibi olmak. Ondan da Allah geri koymasın” diye konuştu.


Şahiner’in konuşmasının ardından kurban kesildi. Seçim bürosunun açılış kurdelesini Sungurlu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Abdullah Karaman birlikte kesti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi