AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, Sungurlu ilçe ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, esnaf ve vatandaşla buluşmalarında Sungurlu Belediye Başkan Adayı İlyas Özkan’ın Sungurlu’ya kazandıracağı bir çok projesi olduğunu belirten Ahlatcı, “Boş vaatlerle vatandaşımızın karşısına çıkan bir belediye başkan adayımız yok. 31 Mart’ta hemşerilerimiz sandıkta gereken cevabını verecektir.” dedi.
 

‘TÜRKİYE, AK PARTİ İLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM GEÇİRDİ’
AK Parti’nin çevreye duyarlı, fitne ve dedikodulardan uzak, tamamen vatandaş ile iç içe, tevazu ve samimiyetle yerel seçim kampanyası yürüttüğünü söyleyen AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Türkiye’nin AK Parti ile değişim ve dönüşüm geçirdiğini, hizmetlerin her eve ulaştığını ve gönül hizmetinin dünyaya yayıldığını söyledi.

Türkiye’yi güçsüz ve istikrarsız bırakıp İslam ülkeleri gibi dağıtmak istediklerini söyleyen İl Başkanı Ahlatcı, “Cumhurbaşkanımız gücünü halktan alıyor. Bunu bilen çevreler Cumhurbaşkanı’nı güçsüz bırakmak için her türlü oyunu oynuyor. 28 Şubat’tan 15 Temmuz’a kadar her yolu denediler. Fakat güçlü irade ve halkın desteği ile her türlü musibeti def ettik. Terör bitme aşamasına geldi. Bölgesi ateş çemberindeyken ülkede huzuru tesis etmiş, güçlü, kararlı bir parti var. Dedikodu, algı operasyonları, fitneden uzak çevreye duyarlı yoğun bir seçim kampanyası yürütüyoruz. 31 Mart günü halkımızın vereceği destekte daha güçlü yarınlara yürümek için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi