RECEP MEBET
‘Pirinççi Müdür’ lakabıyla tanınan Mustafa Başıbüyük’ün sahibi olduğu Yağmur Gross, yeni yerinde açıldı.
Daha önce Kunduzhan Mahallesi Farabi Caddesi numara 4’te faaliyet gösteren Yağmur Gross, Mimar Sinan Mahallesi Cemilbey Caddesi Yörükevler Camii karşısı numara 84/B’de düzenlenen törenle hizmete girdi.


Açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP 26. Dönem Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Kurban kesimi ve dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türk ekonomisini hedef alan döviz kuru ataklarına rağmen yeni işyerlerinin hizmete açıldığını söyledi.
Esnaf ve sanatkârların ekonominin bel kemiği olduğunu anlatan Ceylan, Yağmur Gross sahibi Mustafa Başıbüyük’ü tebrik ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
Açılışın ardından davetlilerle birlikte mağazayı gezen Ceylan, işyeri hakkında bilgi aldı.

‘YENİ ŞUBELER AÇMAYI PLANLIYORUZ’
Bakliyat sektöründe 15 yılı aşan tecrübesini, Yağmur Gross’la hizmete dönüştürdüğünü anlatan Mustafa Başıbüyük, “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla adres değişikliğine gittik” dedi.
Başıbüyük, “Hizmet alanımızı 1200 metrekareye çıkardığımız yeni mağazamızda bakliyat başta olmak üzere kasap ve şarküteri reyonları, temizlik ürünleri ve tüm gıda maddelerini toptan ve perakende olarak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Perakende sektörünün parlayan yıldızı olarak şehrin farklı yerlerinde yeni şubeler açmayı planlıyoruz” açıklamasında bulundu.
Başıbüyük, “Açılışa özel indirimlerimizden faydalanmak, kalite ve hesaplı alışverişin keyfini çıkararak yeni mağazamızı yakından görmek isteyen herkesi Yağmur Gross’a davet ediyoruz” diye konuştu.