Kaybolan Bekir Aksoy İlkokulu öğrencisi Yüsra Acı bulundu. 

YÜREKLER AĞZA GELDİ
Adeta tüm Çorum’un seferber olduğu kayıp koz çocuğu olayı mutlu sonla tamamlandı.

HER ŞEY YANLIŞ TELEFONLA BAŞLADI

Küçük Yüsra’nın babası kızını okuldan alıp evine götürmesi için öğretmen arkadaşı Mustafa Türemiş’i aradı. Sonra kızını almaya gidince, arkadaşının evinde kızının olmadığını gördü. Arkadaşı da olaydan habersiz olduğunu telefondan da çocuktan da haberi olmadığını söyledi. İşte tam burada panik ve korku başladı. 

İŞTE İŞİN GERÇEĞİ
Telefon rehberinden Mustafa Türemiş’i arayacakken, farkında olmaksızın bir alt sıradaki Mustafa Tümtürk’ü aramış. Öğretmeniyle konuştuğunu zanneden baba, Mustafa Türemiş’e yaptığını sandığı tenbihi Mustafa Tümtürk’e yapmış. Arkadaşının isteğini yerine getiren Mustafa Tümtürk, küçük Yüsra’yı evine götürüp, babası gelene kadar misafir etmiş. Hiç bir şeyden habersiz, Yüsra’nın kendi çocuklarıyla oynamasını izleyen Tümtürk ailesi, Hakimiyet internet sitesi ve sosyal medya paylaşımlarından olayın durumunu öğrenince, arkadaşının arayıp kızının kendilerinde olduğunu, bunu bizzat kendisinin söylemesine rağmen, neden kayıp telaşına düştüklerini anlamaya çalıştı.
Tüm bu korku ve karmaşanın ardından evladına kavuşmanın sevincini yaşayan baba Adnan Acı, telefonunun son aramalarını kontrol ettiğinde, kendisine cehennem azabı yaşatan 3 saatlik korkunun, isimleri karıştırmaktan kaynaklandığını anladı.
Tüm Çorum’u derin bir üzüntü ve telaşa boğan bu olayın, yanlış anlamaya bağlı olsa da, tatlıya bağlanması gönülleri rahatlattı.

Editör: Haber Merkezi