FATİH BATTAR
Ticaret İl Müdür Vekili Durmuş Buyruk, görevinden istifa ederek AK Parti Bayat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Dün parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklayan Durmuş, Bayat’a hizmetkar olmak için belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi.     


Bayat’a bir çok iş yapıldığını ancak Bayat’a daha fazlasının gerek olduğunu belirten Buyruk, “Durmadan, yılmadan, yorulmadan usanmadan ve kibirlenmeden Bayatımızı daima ileri taşımak için gece gündüz çalışacağız, hep ileri koşacağız.” dedi


Ankara ile Bayat arasında bir köprü vazifesi yapıp Ankara’yı Bayat’a taşıyacaklarını aktaran Buyruk; “Çok sıkıntılar çektik, çok şeyler yaşadık. Çok şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider nasip etti bize Allah. Bütün İslam aleminin gururu, mazlumların sesi oldu. Dünyaya hükmetti Türkiye’yi geliştirdi ve insanlığın gözünü açtı, bizlere de böyle bir liderin çatısı altında siyaset yaptığımız için Allah’a binlerce hamdolsun. Liderimizi, başkomutanımızı yüzünü kara çıkarmayacağız, onun gittiği yoldan gideceğiz. Onun kararları ile övünüp kendimize ders çıkaracağız. Allah bu kutlu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi

DURMUŞ BUYRUK KİMDİR?
1972 Bayat Aşağıemirhalil doğumlu olan Buyruk, 27 yıl devlet memurluğu yaptı. En son Ticaret İl Müdürlüğü vekili olarak görev yapan Buyruk, görevinden istifa ederek Bayat Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.