FATİH BATTAR
Çorum'um ilk Kişisel Gelişim Kursu olan ÖGEM, yeni eğitim ve öğretim dönemine uzman kadrosu ile hazır.

ÖGEM, 2004'ten günümüze istikrarlı bir şekilde kendisini yenileyerek hizmet vermeye devam ediyor. 

SINIFLAR PANDEMİ KURALLARINA GÖRE HAZIRLANDI
Covid-19 pandemisinde öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin sağlığını gözeterek, pandemi koşullarına uygun hijyenik 12 kişilik sınıflarla yeni dönem için gün sayan ÖGEM, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflara hitap ederek, Karakeçili Mahallesi, Ilıca Caddesi, Lise 1. Sokak, No:4/A'da yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

BİREBİR ETÜT SİSTEMİ HİZMETİ
Sınıf ortamında hedeflenen düzeye gelemeyen öğrenciler için uzman kadrolar tarafından birebir etüt sisteminin uygulandığı ÖGEM’de etüt sisteminin yanı sıra eğitim ve öğretim sürecinin vazgeçilmez bir parçası olan rehberlik, tüm öğrencilere ve velilere uzman kadrolar tarafından sunulmakta.

ÖGEM Kişisel Gelişim Kursu  Müdürü Emel Üşüdür, yeni dönemi şöyle anlatıyor: "Her öğrenci bizler için özel, tek ve biriciktir. Dolayısıyla her öğrencinin farklı öğrenme biçimleri mevcuttur. ÖGEM'i diğer eğitim kurumlarından farklı kılan bu" farkındalık" düzeyine erişmiş bir anlayışla hareket ediyor olmasıdır. Yeni dönemde mevcut eğitim sistemimizin yanı sıra, her öğrencinin ihtiyacına göre takviye eğitim programlarıyla öğrencilerin gelişimini doğru yöntemlerle yönlendirmeyi hedeflemekteyiz. Diğer yandan benzer bir program veliler ile yürütülmektedir. Bizler bunu öğrenciler ve veliler ile birebir rehberlik olarak adlandırmaktayız. Bu anlayışı 2004 yılından beri istikrarlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Öğrencileri hem bilişsel hem de duyuşsal olarak hayata hazırlayıp bu yolda onlara ışık olmak bizlerin görevidir diyen Üşüdür, "Yeni eğitim ve öğretim yılında ÖGEM ailesi olarak tüm öğrencilerimiz ile kucaklaşmayı bekliyoruz" dedi.

YÜZDE 20 İNDİRİM KAMPANYASI
Üşüdür ayrıca kısa süreliğine erken kayıt yaptıran öğrencilere yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanyadan yararlanmak isteyen öğrencilerin ÖGEM’in sunduğu bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.