Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerinin bu milletin gözbebeği olduğunu söyledi.

15 Temmuz'un basit bir darbe olmadığını, Türk Milleti'nin işgal girişimi karşısında verdiği kurtuluş mücadelesi olduğunu ifade eden Muharrem Gül, "Ömrümüz var oldukça, 15 Temmuz şehit yakınlarının ve kahraman gazilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu yiğit insanların yanında yer almak vatan savunmasının bir parçasıdır." dedi.

Bu millet ve bu vatan için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerin değerli olduğunu, Çanakkale'den bugüne kadar gerek Kıbrıs'ta, gerekse doğu ve güneydoğuda şehit düşen, gazi olan her kim varsa, 15 Temmuz'da da aynı ruhun vatan için seferber olup canını ortaya serdiğini anlatan Gül, "15 Temmuz'da vatanımızı işgalden kurtarıp, izzetimizi ve namusumuzu ayaklar altına serdirmeyen bu yiğitler, bizim gözbebeğimizden daha değerlidir. Şehit olan kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimizi de hürmet ve minnetle anıyoruz." diye konuştu.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Yağlı ve Veysel Koçak'ın da yer aldığı ziyarette, 15 Temmuz mücadelesinde devletin ve milletin yanında olduklarını dile getiren Muharrem Gül, dünya durdukça 15 Temmuz'da yaşanan hainliği de, milletin kahramanlığını da asla unutmayacaklarını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi