FATİH BATTAR

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu’nda okulun bahçesinde oluşan çukurlardan dolayı çocukların kolunu ve bacaklarını kırdıklarını belirten Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ali Uzunhançerli, 2 yıldır okul bahçesine asfalt beklediklerini söyledi.

Okula halı saha yapılması nedeniyle okul bahçesine giren ağır vasıtalı araçların bahçenin zemininde çukurlara neden olduğunu dile getiren Uzunhançerli; “Bahçede oluşan çukurlar nedeni ile teneffüste oynayan çocukların düşerek yararlanmakta. 2 yıldır buraya asfalt yapılması için uğraşıyoruz. Belediye ile Valilik arasında gidip-geliyoruz ama kimse ilgilenmiyor.” dedi

Eylül ayında belediye meclis toplantısında konunun gündeme gelmesi ve belediye başkanı Zeki Gül’ün ilgileneceğini belirtmesine rağmen halen bir gelişme olmadığını aktaran Uzunhançerli, belediyeden randevu istediklerini ama kendilerini dönüş yapmadıklarını iddia etti.

Bahçede 9 ayda iki çocuğun kolunu kırdığını belirten Uzunhançerli, bir an önce yetkililerin okul bahçesini asfaltlamasını beklediklerini kaydetti.