Çorum’da Kasım 2016 yılından bu yana hizmet veren AHL Park Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi yılda 9 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

AHL Park AVM, konumu, kolay erişilebilirliği, ulusal ve uluslararası markaları tek bir merkezde buluşturması, düzenlediği etkinlikler, sosyal medyadaki gücü ile her yaştan ziyaretçinin bir şeyler bulabildiği ve tüm yaş gruplarının ihtiyaçlarına cevap verebilen bir yapıya sahip.

Bünyesinde yerli ve yabancı, ulusal ve uluslararası perakende sektörüne yön veren markalar bulunduran AHL Park, açılışının ilk gününden itibaren ileriye dönük, yenilikçi projeleri ile ziyaretçilerine farklı seçenekler sunarak alışveriş deneyimini eksiksiz bir hizmet anlayışı ile sunuyor. Sinema, fitness gibi hizmet veren mağazaları da içinde bulunduran AHL Park aynı zamanda bir yaşam merkezi haline geliyor.

 AHL Park Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Ayhan Kocabaş, “Yıllık olarak alış veriş merkezimizi ortalama 9 milyon kişi ziyaret ediyor. Bu sayı her yıl artarak devam ediyor. Her yıl yüzde 20-25 oranda ciro artışımız kaydediliyor. Bu artış bize Çorumlulara ait olan alışveriş merkezinin ne kadar sahiplenildiğini gösteriyor ” dedi.