FA­TİH AK­BAŞ
Ma­hal­le­ye bin­ler­ce ağaç di­ke­rek ade­ta or­ma­na dö­nüş­tü­ren be­le­di­ye ye­ni park­lar­da yap­ma­ya de­vam edi­yor. Ma­hal­le­de Be­le­di­ye ta­ra­fın­dan yap­tı­rı­lan ko­şu ve bi­sik­let par­ku­run­da da so­na ge­lin­di.
Ak­kent Ma­hal­le­si Muh­ta­rı Ne­cip Gü­ler, Ço­rum Be­le­di­ye­si’nin ma­hal­le­sin­de ha­ya­ta ge­çir­di­ği pro­je­ler­den mem­nun ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, “Be­le­di­ye­miz ma­hal­le­mi­ze çok sa­yı­da ye­ni park ve spor alan­la­rı ka­zan­dır­dı. Dört bir ta­ra­fı ağaç­lar­la do­na­ta­rak or­ma­na dö­nüş­tür­dü. Şim­di de her iki ucun­da da bi­rer par­kın yer al­dı­ğı 800 met­re uzun­lu­ğun­da ko­şu ve bi­sik­let yo­lu ya­pı­yor. Baş­tan so­na ka­dar ay­dın­lat­ma­lı ola­cak yo­lun alt ya­pı­sı ta­mam­lan­dı. Tar­tan pist mal­ze­me­si­nin dö­şen­me­si­ni bek­li­yo­ruz” de­di.

Ma­hal­le­sin­de da­ha ön­ce ba­zı böl­ge­ler­de mes­cit ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu mev­cut ca­mi­den bir ta­ne­si­nin ise ih­ti­ya­cı kar­şı­la­ma­dı­ğı­nı kay­de­den Ne­cip Gü­ler, “Be­le­di­ye­miz At­le­tizm Sta­dı ile Spor Sa­lo­nu ara­sın­da ka­lan böl­ge­ye 110 ki­şi­lik bir mes­cit yap­tı. Mes­ci­di­miz fa­ali­ye­te geç­ti. Pa­zar ala­nı ya­nın­da bu­lu­nan ca­mi­miz ise ih­ti­ya­cı ka­rı­la­ma­dı­ğı için yı­kı­la­rak 800 ki­şi ka­pa­si­te­ye sa­hip ye­ni­si ya­pıl­ma­ya baş­lan­dı. Ça­lış­ma­lar de­vam edi­yor. Ra­ma­zan­dan ön­ce iba­de­te açıl­ma­sı he­def­le­ni­yor” şek­lin­de kay­det­ti.

Ço­rum Be­le­di­ye­si’nin ma­hal­le­si­ne ya­tı­rım­la­ra de­vam ede­ce­ği­ni be­lir­ten Gü­ler, ağaç­lan­dır­ma fa­ali­yet­le­ri­nin ya­nı­sı­ra mi­ni bir ha­lı sa­ha­nın da­ha ya­pı­la­ca­ğı­nı da söz­le­ri­ne ek­le­di.
Ak­kent Ma­hal­le­si Muh­ta­rı Ne­cip Gü­ler, Be­le­di­ye’nin hiz­met­le­rin­den duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­ti­re­rek, “Ma­hal­lem­de ha­ya­ta ge­çi­ri­len ya­tı­rım­la­rın baş­la­ma­sın­da bü­yük eme­ği olan es­ki Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Mu­zaf­fer Kül­cü ve bun­la­rın de­vam et­ti­ri­lip bi­ti­ril­me­si­ni sağ­la­yan Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ze­ki Gül’e ve eki­bi­ne te­şek­kür edi­yo­rum” de­di.

Editör: Haber Merkezi