Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini kazandırmanın amacında olan S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Kooperatif Başkanlığına getirilen Mustafa Fındıkçı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunduktan sonra inşaat alanında incelemelerde bulunan heyete Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Uzun, Kadir Akdağ, Halit Bölükbaş ve Numan Özçetin ile yüklenici firma Al-Ka İnşaat yetkilileri eşlik etti.

Kooperatifi ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti aktaran Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkçı, “Kooperatifimizi ziyaretinizden büyük onur duyduk. Bizim amacımız Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini kazandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda ben ve arkadaşlarım yoğun çaba sarf ediyoruz. Sizlerden tek talebimiz esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanında olmanızdır. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz göreve gelirken ‘hizmetkarınız olmaya geliyoruz’ demiştik. Çorum Belediyesi olarak hizmetlerimizi ayrım yapmadan, insanların kimliğine kişiliğine bakmadan yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bizden talepleriniz varsa eğer bir dosya halinde sunmanızı bekliyoruz” diye konuştu.

Hıdırlık bölgesinin biran önce taşınması için kooperatifin çalışmasını önemsediklerini vurgulayan Başkan Aşgın, “Burada birçok insan ekmek yiyecek. Bizler esnafımızı rahat ettirirsek Çorum’u rahat ettirmiş oluruz” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da, kooperatifte yapılan hummalı çalışmaya şahit olduklarını ve inşaat alanında büyük bir ilerleme gördüklerini ifade ederek, “Çorum esnaf ve sanatkarına yapılan bu büyük hizmetin ve Çorum Belediyesi’nin sizlere söz verdiği vaatlerin takipçisi olacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.
Ziyaretin ardından inşaat alanında incelemelerde bulunan heyet daha sonra çalışan işçilere kolay gelsin temennisinde bulunmayı ihmal etmedi.

 

Editör: Haber Merkezi