M.BURAK YALÇIN
CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Güngör Atak, “bazı karanlık eller partiyi kaos ortamına sürüklemeye çalışıyor” diye açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender’e sert tepki gösterdi. 

CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Güngör Atak, parti üyeliğinden düşürülmesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
Parti merkezinde dün basın toplantısı düzenleyen CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Güngör Atak, konuşmasında “bazı karanlık eller partiyi kaos ortamına sürüklemeye çalışıyor” diyen CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender’e sert tepki gösterdi.

’18 ARALIK’TA İSTİFA DİLEKÇEMİ VERDİM’
Delege seçimlerinde gördüğü usulsüzlük ve partiye yakışmayan uygunsuz işlerden dolayı 18 Aralık 2019 tarihinde istifa dilekçemi verdiğini belirten Güngör Atak, “Delege seçimlerinde ilçe muhtarlarımız İlçe Başkanı İsmail Kalender tarafından aranarak CHP’den delege oldukları taktirde AK Parti’ye doğal olarak karşı oldukları için iş gördüremeyeceklerini söylüyor. İsmail Kalender’in muhtarlara böyle bir şey söylemesi haddine değildir. Biz seçimlerde köylere gittiğimizde muhtarlar delege yazmadınız diye tepki gösterdiler. Bizde söz verdik delege yapmak için. İlçe Başkanımız da ben yapmam diyor” dedi.

‘İSMAİL KALENDER’İ YOK SAYIYORUM’
Konuşmasında İsmail Kalender’i yok saydığını da vurgulayan Atak, “İsmail Kalender önceki gün karanlık eller diye açıklama yapıyor.  Şer odakları dediği insanlar kimdir. Genel Başkanımıza karşı başkaldırarak Muharrem İnce’ye imza veren İsmail Kalender midir yoksa Genel Başkan mı? Yoksa Genel Sekreter Muharrem Erkek midir? Şer odakları bunlarsa İsmail Kalender’in Merkez İlçe Başkanlığı’nda kalma şansı yok. Merkez İlçe Başkanı benim muhtarımı korkutuyorsa onu bende yok sayıyorum” diye konuştu.

GENEL MERKEZE ÇAĞRI YAPTI
İsmail Kalender’in görevden alınması için CHP genel merkezine çağrıda da bulunan Atak, “Bir karanlık el arıyorsa İsmail Kalender kendine baksın. Genel merkezimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu şahsın verdiği zarar yeterlidir. Benim en güçlü aday olduğumu bildiği için kendince operasyon yapmaya kalktı. Zamanında görevden almamız gerekiyordu almadık. Bugün 11 mahallede 80 köyde 91 sandık konuyorsa istifamın hatırına konuyor. Bazı gördüğüm yolsuzluklarda var fakat kongreye saklıyorum. Genel merkezimizde üyeliğimi tekrar yapacak. Aday olmamda herhangi bir engelde yok” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi