AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin yapılan 57. Genel Kurul sonunda Yönetim Kurulu’na seçilen ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Eski İlçe Başkanı Mustafa Köse’ye ziyareti sırasında, görev yaptığı yönetim kurulu üyelerinden Zekeriya Kuyumcu, Tuncay Yalçınkaya, İdris Keskin ve Mustafa Külcü eşlik etti.
Yapılan açıklamaya göre, dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Merkez İlçe’de beraber çalıştıkları Ayhan Boyraz’ın böyle bir görevde bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Kendilerinin de İmam Hatip mezunu olduğunu hatırlatan Köse, İmam Hatip öğrencileri için yapılacak her türlü sosyal aktivitelere destek olacaklarını kaydetti.
Boyraz ve Yönetim Kurulu üyelerini yaptığı çalışmalar için kutlayan Köse, “ÇORİMDER olarak çok güzel işler yapıyorsunuz. Sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve takdire şayan buluyoruz. Boş zamanlarını gönül işi olan dernek çalışmalarına ayıran herkese sizin vasıtanız ile teşekkür ediyoruz.” dedi.

ÇORİMDER’in ve arkadaşları Boyraz’ın her zaman yanında oldukları mesajını veren Köse, “Çorumlu gençlerimizin ahlaklı, dürüst ve ülkeyi yönetmeye talip olabilecek birer nefer olarak yetişmelerine katkı sağlamak için her zaman destek olmaya hazırız. Bu konuda bizim üzerimize ne düşüyorsa elimizden geldiği kadar yardım edeceğimizden şüpheniz olmasın” diye konuştu.
Dernek çalışmalarının bir gönül işi olduğunu belirten ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, arkadaşlarının da dernek çalışmalarında yanlarında olduklarını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.
ÖNDER’de görev yaptığı süre içerisinde Çorumlu gençler için elinden geleni yapacağını kaydeden Boyraz, ziyarete katılan arkadaşlarına dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.