EROL TAŞKAN
31 Mart seçimlerinde Elmalı Köyü Muhtarı seçilen Saffet Erdemli, şükür mevlidi düzenledi. Elmalı Köyü'nde düzenlenen yemeğe katılan çok sayıda davetli, yeni görevi nedeniyle Muhtar Saffet Erdemli'yi tebrik etti. 

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'ın da katıldığı yemekte, misafirleriyle tek tek ilgilenen genç muhtar, uzun dönem Elmalı muhtarlığı yapan merhum babası Rafet Erdemli'nin görevini devraldı. 

Birlik ve bütünlük içerisinde tüm köylüleriyle el birliği yaparak hizmet edeceğini belirten Saffet Erdemli, "Rahmetli babam köyümüze muhtar olarak çok önemli hizmetlerde bulundu. Babamın önceliği her zaman köyümüzün birlik ve beraberliği oldu. Ben de rahmetli babamın izinden yürüyüp, köyümüzün tümünü kucaklayan bir anlayışla hizmet edeceğim. Köyümüze hizmet etmek amacıyla aday olan tüm muhtar adaylarımıza köyümüze sağladıkları katkı ve hizmet niyetleri için teşekkür ediyorum. Seçim sandıkta tamamlanmıştır. Bu saatten sonra oy veren vermeyen ayrımı olmaksızın köyümüzü daha yaşanabilir bir hale getirmeye ve imkanlarımızı daha da güzelleştirmeye çalışacağız." dedi.

Yemeğe katılan misafirlerine de ayrıca teşekkür eden genç muhtar Saffet Erdemli, Elmalı Köyü'ne hizmet etmiş tüm muhtarları hürmetle andığını, vefat edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler dilediğini ifade etti.