EROL TAŞKAN
İskilip'te kuruluşu tamamlanan İskilip Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Belediye Başkanı Recep Çatma'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek merkezi olarak kullanılması üzere yer tahsisi yapan Belediye Başkanı Recep Çatma, şehitlik ve gazilik değerlerine verdiği önem nedeniyle, şehit yakınlarının ve gazilerin gönlünü bir kez daha kazandı. 

Emniyet Müdürü Erol Karasu, Jandarma Komutanı Ziya Balcıoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Ünlü, Başkan Yardımcısı Eşref Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Yıldırım, Mehmet Tokmak, Ahmet Ural, İbrahim Kaya ve Vehip Kaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette, misafirleriyle sohbet edip taleplerini dinleyen İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, dernek çalışmaları için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, Yüksek Okul karşısında yer alan iki işyerini birleştirip, tefrişatını da yaparak şehit aileleri ve gazilere tahsisinin gerçekleşeceği müjdesini verdi. 
Dernek Başkanı Mustafa Ünlü, dernek faaliyetleri açısından mekanın çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'ya katkı ve hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ettiğini dile getirdi. 
Emniyet ve Jandarma yöneticilerinin de her daim yakın ilgi ve alakalarını gördüklerinin altını çizerek onlara da teşekkür eden Mustafa Ünlü, dernek merkezinin tamamlanmasıyla birlikte, daha güzel ve başarılı faaliyetlere imza atacaklarını söyledi. 

ŞEHİTLİK ANITI BAKIMA ALINDI
İskilip Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ünlü ve yöneticilerinin ziyaretinde ikinci bir müjdeyi de paylaşan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Şehitlik Anıtı'nın bakım ve onarım işlemlerine de başladıklarını belirterek, "Bu mekan İskilip açısından en kıymetli ve en nezih mekanlardan birisidir. Maddi değerinden öte, temsil ettiği manevi değerine yakışır bir şekilde kalması ve geleceğe taşınması için her daim elimiz de gözümüz de bu kıymetli mekanımızın üzerinde olacaktır." dedi.


 

Editör: Haber Merkezi