RECEP MEBET
Bekir Aksoy İlkokulu 1. sınıf şubeleri tarafından düzenlenen ‘Okuma Bayramı’ önceki gün gerçekleşti.

Buhara Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen programa Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, Eski Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Aykan, Okul Müdürü Musa Arslan, Müdür Yardımcısı Şayan Aktaş, Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet, Yönetim Kurulu Üyesi Esra Savaş, bazı idareci ve öğretmenler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Sınıf Öğretmenleri Sibel Çakır, Fatma Tekin, Koray Küçükgöz, Sultan Dağ, Nizamettin Yılmaz ve Hakan Yılmaz tarafından organize edilen programı öğrenciler hazırlayıp sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan programda sırasıyla sahne alan öğrenciler, şiirler, şarkılar, halkoyunları ve dans gösterileri sundular.

Müzik eşliğinde sergiledikleri gösterilerle büyük alkış alan öğrenciler, okuma sevincini doyasıya yaşadılar.

Programa katılan velileri selamlayan Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, minik öğrencilerin Okuma Bayramı’nı kutladı.

Öğrencilerin heyecanına ortak olan Yahya Çoban, “Bekir Aksoy İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Okuma-yazmanın anlam ve öneminden bahseden Okul Müdürü Musa Arslan ise “Öğrencilerimizle gurur duyuyorum” diyerek gelecekte daha başarılı olmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğini hatırlattı.

Arslan, programda emeği geçen idareci ve öğretmenleri tebrik ederek çocuklarının eğitimine hassasiyet gösteren tüm velilere teşekkür etti.