RECEP MEBET
Gülabibey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ‘Bir Aile de Sen Doyur’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Ramazan Ayı nedeniyle düzenledikleri geleneksel kampanya hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Hüseyin Dönmez, Çorumlu hayırseverlere seslenerek, “Bu mübarek ayda muhtaçları unutmayalım” çağrısında bulundu.
Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte planladıkları Ramazan Ayı faaliyetlerinden bahseden Hüseyin Dönmez, hayırseverlerin desteğiyle bu yıl da iftar pidesi ve gıda paketi yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını açıkladı.

İyilik gönüllüsü mahallelilerin bir araya gelerek kurduğu Gülabibey Derneği’nin yaklaşık 9 yıldır muhtaçların yanında olduğunu vurgulayan Dönmez, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Gülabibey Derneği olarak veren el ile alan el arasında köprü oluşturduk. Hayırseverlerin desteği ile yürüttüğümüz çalışmalar dahilinde şehir merkezinin yanı sıra köylere dahi yardım ulaştırıyoruz. Daha önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere yönelik yardımlarımız devam ediyor.  Ramazan Ayı nedeniyle Gülabibey Mahallesi sakinleri başta olmak üzere tüm hayırseverlere sesleniyor ve yardıma muhtaç aileler için ele ele vermeye davet ediyoruz.
Ayni ve nakdi yardımda bulunmak isteyenler bağışlarını Gülabibey Mahallesi Muhtarlığı arkasındaki Malazgirt Sokak’ta bulunan Derneğimize ulaştırabilirler.”