FATİH BATTAR
Çorum’da tekstil sektöründe yeni bir soluk getirecek ve yaklaşık 300 kişinin istihdam edileceği Boss Moda Konfeksiyon görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Ankara yolu Bulvarı numara 197 adresinde Çorum halkının hizmetine giren BOSS Moda Konfeksiyon açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, eski Borsa Başkanı Ali Bektaş, tekstil sektörünün temsilcileri  ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Ordusu ve Türk Polisi'ne elbise üreten Boss Moda, ürettiği ürünleri İspanya’ya ihraç ediyor ve oradan dünya pazarına sunuyor. 
Boss Moda Konfeksiyon olarak yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alanı ve 300 kişi çalışanı ile Çorum’da tekstil sektörünün öncülerinden olmayı başardıklarını belirten işletme sahipleri Sedat Karaağaç ve Mehmet Ali Karakaş, en büyük hedeflerinin İstanbul’a, oradan da Avrupa pazarına açılmak olduğunu söyledi.
Boss Moda olarak polis ve askeri üniforma ürettiklerini belirten Karaağaç ve Karakaş; “Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla işbirliği  içinde bulunan Boss Moda, Çorum’da 17 bin metrekare açık alanı ve 3 bin metrekare kapalı alanı ile büyümeye açık ve müsait olarak çalışmalarını sürdürmektedir. İnsana ve doğaya önem vererek en hızlı ve en kaliteli ürünleri en az maliyetle iş ortaklarımıza sunmayı hedefliyoruz. Boss Moda olarak asker ve polislerin kullanması için teknik tekstil üzerine üretim yapıyoruz.” dedi

Boss Moda asker ve polis için balistik yelek, Özel Harekat kamuflajı, Toplum Destekli Polis kıyafeti, Yunus kıyafeti, polis montu, askeri çadır, çanta ve yelek, deniz kuvvetleri kıyafeti, subay elbisesi, eğitim kıyafetleri, özel güvenlik kıyafeti, gibi ürünlerle İspanya başta olmak üzere birçok ülkenin de asker ve polisine elbise üretimi yaparak, ihracata da büyük katkı sağlıyor.