M.BURAK YALÇIN
Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün hayırdlı olsun ziyaretinde, görev yaptığı süreç içerisinde elinden gelen gayreti göstereceğini belirterek, “Bu makamlar sefa sürülecek yerler değil. Hizmet etmek için milletin emaneti olan yerler” dedi.
Belediye Başkanı Zeki Gül, meclis üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Dün Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum’a hizmet konusunda işbirliği içerisinde en güzelini yapacaklarını dile getirerek, “Valimiz gelmeden kendisinin insani ve idari açıdan Çorum için çok önemli bir değer olduğunu söylediler. Bizde bu noktada son derece mutlu ve memnun olduk. Birlikte en güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Vali Mustafa Çiftçi de Çorum’a gelmekten memnun olduğunu ifade ederek, “İyi ki böyle bir yere tayin olmuşum. Görev yaptığımız süreç içerisinde şehrimize elimizden geldiğince hizmet edeceğiz. Milletvekillerimizle, belediyemizle, il müdürlüklerimizle, kaymakamlıklarımızla en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğiz. Bu makamlar sefa sürülecek yerler değil. Hizmet etmek için milletin emaneti olan yerler. Allah giderken eserler bırakmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.


 

Editör: Haber Merkezi