CHP Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, Çorumlu vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Çorum'da sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmama hedefiyle adeta bir rekora imza atmaya hazırlanan Özgür Kılıç, gayretli ve dinamik çalışmalarından dolayı her kesimden takdir topluyor.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Özgür Kılıç, "Güzel günler göreceğiz" sloganıyla Çorumlu vatandaşların gönlünde şimdiden taht kurmayı başardı. 43 yıllık ömrünün büyük bir çoğunluğunu Çorum'da geçiren Özgür Kılıç, Çorum'un tüm sorunlarına vakıf olduğunu ifade ederken, bu sorunların üstesinden gelebilecek kadrolarla göreve talip olduğunu dile getirdi.
 

TEK HEDEFİ; ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAMAK
30 Mart akşamına kadar yapacağı seçim çalışmalarında diğer parti adaylarını kırmadan, incitmeden seviyeli ve olgun bir seçim çalışması yürüten Kılıç, 7'den 70'e herkesin gönlüne girmek istediğini ve Çorum'da çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmak istemediğini dile getirdi.

Çorum'un sosyal dokusunu gereği Yazıçarşı'dan Milönü'ne kardeşlik köprüsü kurmak istediğini vurgulayan Özgür Kılıç, insanların yaşam alanlarına ve biçimlerine müdahale etmeden, her mahalleye, caddeye ve sokağa eşit hizmet götüreceğinin altını çizdi.

CHP Adayı Özgür Kılıç dün de Çiftlik Caddesi esnafı tarafından kendisine ikram edilen öğle yemeğine katılırken, daha sonra gazilerle buluştu. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'a hayırlı olsun dileklerini ileten Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla buluşmasına devam etti.

Editör: Haber Merkezi