RECEP MEBET
Merve Doğan Gürbüz ve Murat Yıldız’ın kurucusu olduğu Cappello Rosso Kafe-Restoran dün hizmete açıldı.
Üçtutlar Mahallesi Eşref Hoca Caddesi numara 56/A’da gerçekleşen açılışa Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yahya Çoban, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, KYK Kerebigazi Öğrenci Yurdu Müdürü Yasin Koçak, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı ve Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’ın da katıldığı açılışta duayı Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak yaptı.
Açılış kurdelesini birlikte kesen protokol mensupları, işletmeyi gezerek firma yetkililerinden bilgi aldılar. Müzik dinletisi 


ŞAPKA ÇIKARTACAK LEZZETLER
İtalyanca ‘Kırmızı Şapka’ anlamına gelen ‘Cappello Rosso’yu tanıtan Merve Doğan Gürbüz, “Şapka çıkartacak lezzetleri Çorum halkıyla buluşturuyoruz” dedi.
Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini müşterilerinin beğenisine sunacaklarını anlatan Doğan Gürbüz, haftanın belirli günleri canlı müzik dinletisi de sunacaklarını söyledi.
Gürbüz, KYK Kerebigazi Öğrenci Yurdu yanında hizmete giren 4 katlı binalarında kafe, teras ve mutfağın yanı sıra VİP bölümler ile çocuk oyun alanlarının da bulunduğunu kaydetti.
“Tecrübeli ustalarımız tarafından hazırlanan tüm ürünlerimiz kendi imalatımız” diyen Gürbüz, nezih mekanlarını yakından görmek ve lezzetlerinin tadına varmak isteyen herkesi Cappello Rosso’ya davet etti.