FATİH BATTAR
Merkezi Samsun’da bulunan ve üretim fabrikası Çorum’da olan Cazgır A.Ş, çalışanları ile birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

Güleryüz Restoran’da düzenlenen yemeğe Cazgır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır, İdari ve Mali İşler Sorumlusu Murat Bolat, Kalite ve Proje Müdürü Selma Çemrek, Genel Müdür Faruk Günel, Servis ve Satış Müdürü Doğan Korç ile şirket çalışanları katıldı.
1980 yılında Orhan Cazgır tarafından kurularak Cazgır İnşaat, ihracatının %25’ini Türkiye’de, %75’ini ise Avrupa ve dünya ülkelerine yapmanın haklı gururunu yaşıyor.


Üretimde sıfır hata ve dünyanın en kaliteli malzemelerini üreterek, sabit/taşınabilir basınçlı kaplar(kriyojenik tanklar, evaporatörler, lpg tankları, katı-sıvı-gaz yakıtlı kazanlar, boylerler, separatörler vb.), sabit/taşınabilir basınçsız kaplar (akaryakıt tankları, su tankları vb.), römork ve yarı romörk üretim, satış, muayene ve servis konularında dünyanın en iyi 3 markasından biri olmayı amaçlıyor.
Çalışanlarını motive etmek için her yıl böyle organizasyon düzenlediklerini belirten Cazgır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır, bugünde çalışanlarla bir araya gelerek birlik ve beraberlik yemeği düzenlediklerini söyledi.
Yemek sonrası çekilişle 15 çalışana sürpriz hediyeler verildi.

Editör: Haber Merkezi