Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yeni eğitim-öğretim dönemine başlayan özel okulları ziyaret ederek sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ile birlikte özel eğitim kurumlarını ziyaret eden CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Özel Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Ada Koleji yetkilileri; Ahmet Çek, Hayrullah Layık, Elvan Duru, Metin Akpay, Şenol Akgöz, TED Çorum Koleji Genel Koordinatörü Sevgin Kurtuluş, TED Lise Müdürü Duran Bolat, Müdür Yardımcısı Mustafa Şahinbaş, Bilgi Koleji Kurucusu Erkan Çiftçi, Doğa Koleji Kurucu Müdürü Haydar Etli, Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu ve İlköğretim Müdürü Yasin Haboğlu ile görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

CHP İl Başkanı Tahtasız, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Türkiye Cumhuriyeti devrim ve ilkelerine sahip çıkabilecek, çağdaş, donanımlı, aydın, araştıran, soran ve sorgulayan gençler yetiştirilmesini isteyerek, bu noktada üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Yapılan açıklamaya göre okul yöneticileri, okullarda hijyen, sosyal mesafe, maske gibi her türlü tedbirin alındığını, eğer bir virüs yayılımı söz konusu ise bu durumun okuldan değil, kişinin dışarıdaki sosyal yaşantısından kaynaklandığını ifade ettiler. 

Okul yöneticileri, kurumlarını ziyaret ederek sorun ve taleplerle yakından ilgilenen CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz'e teşekkür ettiler.