EROL TAŞKAN
Vali Mustafa Çiftçi, 2019’a veda edip 2020’yi karşıladığımız gece anlamlı ziyaretlere imza attı.

Sevgi Evleri’ndeki ziyaretinde çocukların Vali amcası olan Vali Çiftçi, huzurevlerinde kalan yaşlılara da evlat olup, onları yalnız bırakmadı. 
Geleneksel olarak her yılın son günü gerçekleştirilen ziyaret turu, zorunlu bir görev ifasından öte duygusal sahnelerin ve samimiyetlerin yaşandığı anlara sahne oldu. 
Eşi Azime Çiftçi ile birlikte Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Mustafa Çiftçi, çocukların tertemiz yüreklerinden sunduğu sevgileriyle karşılanırken, Vali de bu samimiyete fazlasıyla karşılık verdi. Kalplerin bütünleştiği ziyaretlerde kendilerine hediye edilen oyuncaklarla mutlulukları katmerlenen çocuklar, Vali amcalarına ziyareti ve hediyeleri için teşekkür etti.

Çorum’da hizmet veren huzurevlerini de ziyaret ederek, burada kimsesizlik yalnızlığına hapsolmuş hayatlara da dokunan Vali Mustafa Çiftçi, Sevgi Evleri’nde çocukların amcası olurken, burada da yaşlıların evladı oldu. Tek tek tüm Huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, yeni yıllarını tebrik eden Vali Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi’ye Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya Çoban ve bürokratlar eşlik etti.