RECEP MEBET
Mücahit Akbay ve Cihan Emre Alıcı’nın kurucusu olduğu ‘Çorum Ses işitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’, Üçtutlar Mahallesi Cami Kebir Sokak numara 1’de hizmete girdi.

‘Doğal sesleri keşfedin!’ sloganıyla faaliyet gösteren firma, Ulucamii karşısı, Kule Pide yanında hizmet vermeye başladı.
Çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Mücahit Akbay, işitme problemi yaşayanlara teknolojik çözümler sunduklarını söyledi.

İşitme kaybına uğrayan kişilere işitme ve çınlama testi uyguladıklarını anlatan Akbay, elde ettikleri verilere göre hastaları KBB uzmanlarına yönlendirdiklerini kaydetti.
‘Cihaz kullanması uygundur’ şeklinde doktor raporu alan hastalara ihtiyaç duydukları işitme cihazlarını temin ettiklerini belirten Akbay, “Özel ihtiyaçlara özel çözümler sunuyoruz” dedi.

SGK anlaşması doğrultusunda, işitme cihazı almak isteyen sigortalı çalışanlara 800 TL, emeklilere ise 1000 TL devlet katkısı sağlandığını hatırlatan Akbay, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Odyometrist Esma Nur Özübek’in de yer aldığı deneyimli kadromuzla Çorum halkının hizmetindeyiz.

Çocuk ve gençlere özel pediatrik cihazlar, kulak içi (görünmeyen) ve kulak arkası cihazlar ile ten rengine uyumlu ya da istenilen renklerde cihazlar ile kulak kalıbı tekniği sayesinde her kulak yapısına uygun cihazları hastalarımızın kullanımına sunuyoruz.

Otoskobik inceleme ile kulak kanalı ve kulak zarı kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Ayrıca işitme cihazı pili, hortumu ve diğer yedek parçalarının satış ve montajı ile periyodik bakımlarını da yapıyoruz. Güçlü servis ve profesyonel kadromuzla, son teknoloji ürünü işitme cihazlarında 2 yıl garanti desteği sağlıyoruz. Cihazlarımızda FM sistemleri ile kablosuz bağlantı, bluetooth bağlantı ile akıllı telefondan kumanda imkanı da bulunuyor. Hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi Çorum Ses işitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’ne bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi