HURŞİT BOZKURT
Şehitlere Dua Kitaplığı Projesi ile başarılı çalışmalara imza atan Yılmaz Eren Kabak ve arkadaşları, güzel bir hizmete daha imza attı. Kütüphane açmak için topladıkları kitapları, her bir şehidimizin ismini yazarak Bingöl'ün Solhan ilçesindeki Atatürk Ortaokulu'na gönderen gençler, şehitlerimizin ismini gönüllerde yaşatmaya devam ediyor. 


Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği adına gerçekleştirdikleri hediye paketlerini hazırlayıp kargoya teslim eden gençler, Çorum'dan Bingöl Solhan'daki öğrencilere selam ilettiler. 
250 kitap ve 10 Kur'a-ı Kerim gönderdiklerini ifade eden Yılmaz Eren Kabak, "Şehitlerimiz adına bin kütüphane açmak gibi bir hayalimiz vardı, fakat gerekli desteği bulamadığımız için imkanlar elvermedi ve amacımızı gerçekleştiremedik. Solhan'daki kardeşlerimizin kitap talebini öğrenince, kitaplarımızı oraya göndermeye karar verdik." dedi.


Hiç bir şart ve ortamda şehitlerimizi unutmayıp, unutturmayacaklarını dile getiren Yılmaz Eren Kabak, özellikle kitap aracılığı ile bu işi yapıyor olmanın daha büyük bir anlam taşıdığına inandıklarını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi