M.BURAK YALÇIN

Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret eden AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum’u iyi tanıdığını belirterek, şehri bütün dinamikleri ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

Bugün gerçekleşen nezaket ziyaretinde AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Halil İbrahim Aşgın’a AK Parti Seçim Koordinasyonu Merkezi Başkanı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve bazı partililerde eşlik etti.

‘VALİMİZ KISA SÜREDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ’

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Halil İbrahim Aşgın, Vali Mustafa Çiftçi’nin göreve geldiğinden beri gönül Valiliği yaptığını belirterek, “Valimiz geldiği günden beri gönül valiliği yapıyor. Geldiği günden itibaren kısa süre içerisinde gönülleri fethetti. Çorum’un her sokağında kimle karşılaşsak valimiz için “elhamdülillah” diyor. Bizde bu sürece “bismillah” diyerek başladık. Sonu “elhamdülillah” ile de tamamladık. Allah, üzerimize çok ağır bir yük yükledi. Allah sonunu hayreylesin” dedi.

‘GÖNÜLLERİMİZİ BİRLEŞTİREREK HİZMET EDECEĞİZ’

Konuşmasında kurumlar arası diyalogun, iş birliğinin önemine de değinen Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkanı olduğu taktirde Vali Çiftçi ile gönüllerini, güçlerini birleştireceklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Bu şehrin bütün sokaklarına, yetimlerine, gariplerine, zenginlerine, her kesimine hizmet edeceğiz. Biz insanı mukaddes olarak gören, önce insan diyen bir anlayışa sahibiz. Tevazu ile, samimiyetle, gayretle önce memleket, önce millet diyerek çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

‘ÇORUM’U BÜTÜN DİNAMİKLERİ İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

Çorum sıradan bir şehir değil. Şehri çok iyi tanıyorum, dinamiklerini iyi tanıyorum. Bu büyük bir avantaj ve bu şehri bütün dinamikleri ile birlikte yöneteceğiz. Görevimizi bitirirken de “iyi ki böyle bir belediye başkanı vardı” dedirterek ayrılmayı ve huzuru ilahide de bunun hesabını en güzel şekilde vermeyi Allah hepimize nasip etsin.”

VALİ ÇİFTÇİ: GÖREVİMİZİ ALNIMIZIN

AKIYLA TAMAMLAMAK ARZUSUNDAYIZ

Vali Mustafa Çiftçi de Belediye Başkanı Adayı Halil İbrahim Aşgın'ı tebrik ederek, “Zor bir göreve talip oldunuz. Zor bir sorumluluk. Heyecanlı gördüm sizi. İnsanların nasıl karşılandığı değil, görevleri bittiğinde nasıl uğurlandığı önemlidir. Görevimizi alnımızın akıyla tamamlamak arzusundayız" şeklinde konuştu.