FATİH BATTAR
Genç girişimciler Bekir Güneş ve Emre Demir, Çorum’un yemek kültürünü değiştirecek bir projeyle ‘Sokak Sandviç’ adında soğukcu işletmesini Çorum halkının hizmetine açtı.

Çorum’da ilk soğukcu olma özelliği taşıyan işletmede 60 yakın ürün çeşidi ile müşteriler kendi lezzetini kendi keşfediyor. Tamamen doğal ve herkesin güvenle yiyebileceği sandviç çeşitleri ile Çorum’da yemek kültürüne farklı bir konsept getirmeyi amaçlan Sokak Sandviç, Albayrak 5.sokak numara 2/C (Türkoğlu Apart yanı) adresinde hizmet veriyor.

Hem sağlıklı hem de enfes lezzetlere sahip harika sandviçler bulabileceğiniz Sokak Sandciç’te, kesinlikle memnun kalacağınız bir mekan. Her damak zevkine uygun sandviçler, hem damak tadına hem de göze hitap ediyor. Birbirinden lezzetli sandviç çeşitlerinin yanı sıra Sokak Sandviç, Vitamin Barı’nda taze sıkılmış en taze ve lezzetli meyve sularını müşterilerine sunuyor.
Çorum’un yemek kültürünü değiştirmek için ‘Kendi Lezzetini Kendin Keşfet’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten işletme sahiplerinden Bekir Güneş, sektörde iddialı olduklarını söyledi.

60 yakın ürün çeşidi ile müşterilerin kendi lezzetini kendisinin seçtiğini belirten Güneş, ürünlerin tamamen doğal ve güvenilir olduğunu söyledi. En titiz annelerin bile gönül rahatlığı ile çocuklarına Sokak Sandviç’te sandviç lezzetini tattırabileceğini ifade eden Güneş, ürünlerin çoğunun Hatay’dan geldiğini ve birinci kalite ev yapımı ürünler olduğunu aktardı.

Tereyağ, bal, kaymak, reçel, zeytin, patates cipsi, rus salatası, nutella, fındık ezmesi, ceviz, fındık kreması, kaynamış  yumurta, pastırma, kavurma, çemen, jambon, salam, sucuk, mevsim yeşillikleri, ton balığı, garnitür ve peynir gibi 60’a yakın ürün çeşidi ile Sokağın Tatlısı, Sokağın Tontonu, Sokağın Yerlisi, Sokağın Haylazı, Sokağın Sakini, Sokağın Abisi, Sokağın Hiperaktifi, Sokğaın Hotdogu, Sokağın Miniği, Sokağın Çıtırı gibi özel menüler hazırladıklarını belirten Güneş, müşterilerin istediği gibi kendi lezzetini kendisinin keşfettiğini söyledi.

Sandviç çeşitlerinin yanı sıra tost çeşitleri ve Vitamin Bar’da günlük taze elma, havuç, portakal, üzüm, greyfurt, nar ve mandalina suyu lezzetini müşterilerine sunduklarını kaydeden Güneş, ayrıca ev ve işyerlerine de 0542 256 50 19 numaralı telefondan sipariş aldıklarını söyledi.
Güneş, hem sağlıklı hem enfes sandviç çeşitlerini tatmak için tüm Çorum halkını Albayrak 5.sokak numara 2/C Türkoğlu Apart yanındaki Sokak Sandviç’e davet etti.