HURŞİT BOZKURT

Bedensel Engelli Erhan Ölçer, 34 yıl önce yarıda bıraktığı lise eğitimini, 2,5 yılda tamamladı. Açık Öğretim Lisesi'ne kayıt yaptırarak, evinde sınavlara katılan Erhan Ölçer için, samimi bir diploma töreni düzenlendi. Vali Mustafa Çiftçi, azminden dolayı tebrik ettiği Erhan Ölçer'e diplomasını "darısı devamına" dilekleriyle teslim etti.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ve Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ın da katıldığı ziyarette, Ölçer'le sohbet eden Vali Mustafa Çiftçi, "Erhan kardeşimizin azmini örnek almamız gerekir. Mühim olan gönüllerin engelsiz olmasıdır. Devletimizin sağladığı bu imkanlardan tüm engelli kardeşlerimizin yararlanmasını ve eğitimlerini devam ettirmekten geri durmamalarını diliyorum." dedi.

Üniversite eğitimi konusunda da tavsiyelerde bulunan Vali Çiftçi, Açık Öğretim Lisesi'ni 2,5 yılda tamamlamanın, takdir edilecek bir başarı olduğuna işaret etti.

Erhan Ölçer, bu mutluluğu kendisiyle paylaşan Vali Mustafa Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ve Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi