RECEP MEBET
Diyetisyen Meltem Öztürk’ün kurucusu olduğu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi, Çorum’da hizmete girdi.

2,5 ay önce açılan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi, Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi Koton Mağazası karşısı numara 31/7’de faaliyetlerini sürdürüyor.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Meltem Öztürk, hastalıklarda diyet tedavisi, anne-çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi, gebe ve emziren anne beslenmesi, kilo alma ya da kilo verme diyetleri gibi başlıklarda danışmanlık hizmeti verdiğini söyledi.
Sağlıklı ve dengeli beslenme konularında Çorum halkını aydınlatıcı çalışmalar da gerçekleştirdiğini anlatan Öztürk, “Bu doğrultuda ortaokul son sınıf öğrencilerine yönelik olarak ‘Sınav Döneminde Beslenme’ konulu bir seminer verdim” dedi.

Koronavirüs salgını döneminde karşılaşılan beslenme problemlerinin çözümüyle ilgili de çeşitli çalışmalar yaptığını dile getiren Diyetisyen Öztürk, detaylı bilgi almak isteyen herkesi Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’ne davet etti.

MELTEM ÖZTÜRK KİMDİR?
Diyetisyen Meltem Öztürk, Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 2014 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu.

Aynı yıl Ankara Üniversitesi İbni Sina Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meslek hayatına adım attı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA)’nde de görev yapan Meltem Öztürk, daha sonra Çorum’da özel bir kurumda Yönetici Diyetisyen olarak çalıştı. Öztürk, halen kurucusu olduğu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde hizmetlerini sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi