M.BURAK YALÇIN

Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, şehitleri anma programı düzendi.

Bugün okulun konferans salonunda gerçekleşen, sunuculuğunu ise Fizik Öğretmeni Serap Gül’ün yaptığı programa İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Sinan Güngör ile İlhan Kılıç, Okul Müdürü İbrahim Ayaz, şehit aileleri yakınları, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Eren Yükcü’nün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ MEZUN OLDUKLARI ATÖLYELERE VERİLDİ

Programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü İbrahim Ayaz tüm şehitlerimizi rahmetle anarak, Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan şehit Polis Memuru Mustafa Yaşar, şehit Uzman Çavuş Mustafa Aslan, şehit Uzman Çavuş Nurullah Yeşildağ ve şehit Astsubay Ömer Faruk Darbaş’ın isimlerini mezun olduklarını atölyelere verdiklerini söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ayaz, programın yapımında emeği geçen Edebiyat Öğretmeni Demet Armutcu, Gülay Durukan Zahir, Bilgisayar Öğretmeni Ahmet Serdar Çörekçi ve Motor Bölüm Şefi Muzaffer Küpçüoğlu ile Müdür Baş Yardımcısı Murat Küçükahıskalı’ya teşekkür etti.

PROGRAMDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Konuşmanın ardından ATP 11/G sınıfı öğrencisi Ahmet Hakan Coşkun Gülay Durukan Zakin’in yazdığı “Ben Şehit Mehmet” adlı şiiri, 11/G sınıfı öğrencisi Ergil Uslu ise bir çocuğun şehit babasına yazdığı mektubu okudu. Program esnasında bazı katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadı.

Program sonunda ise şehit ailelerinin yakınlarına plaket takdim edildi.