EROL TAŞKAN
İskilip'te müzisyen olarak hizmet veren Ferdi Karabıyık, büyük bir güzelliğe imza atarak, engelli iki genç için özel konser verdi.

Mehmet Ali Gökçe ve Sefa Dede isimli engelli gençleri işyerine davet ederek onlar için birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendiren Karabıyık engelli gençleri coşturdu. 
Müzik organizasyonu konusunda bölgenin önemli isimleri arasında yer alan Ferdi Karabıyık, engelli duyarlılığı ile tüm engelliler başta olmak üzere ilçe sakinlerinin gönlünü fethediyor. 
Müzisyenliğin yanı sıra elektronik ve reklamcılık konularında da hizmet veren Karabıyık, müziğiyle neşe kattığı engellilerin akülü araçlarının da elektronik tamirlerini yapıyor. 
Sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınla, muhabbet deryasına gömüldükleri anları takipçileriyle paylaşan Karabıyık, tüm izleyenlerin gönlünde de yer tutan güzel bir örneğe imza attı. 
Yayınlanan videoda, türkülere eşlik eden gençlerin coşkusu ve mutluluğu alenen hissediliyor. Mehmet Ali ve Sefa'yı çok sevdiğini belirten Ferdi Karabıyık, "Onlar için bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Onların mutluluğu ve sevinci bizim gönlümüzü bereketlendiriyor, ruhumuza huzur katıyor. Engelli olmak duygudan ve mutluluktan uzak olmak anlamına gelmez. Belki konuşma güçlükleri ve yürüme zorlukları vardır ama gönülleri bizim gönlümüz kadar duru, zihinleri bizim zihnimiz kadar sağlam." dedi.

Editör: Haber Merkezi