RECEP MEBET
Demar Fuarcılık tarafından organize edilen ‘Evlilik ve Düğün Hazırlık Günleri’ Fuarı dün Anitta Otel’de ziyarete açıldı.

Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Atıl Uzelgün Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abdulhaluk Longa, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Büyük Zafer Çarşısı Mescidi İmam Hatibi Hasan Şener’in yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini Lemzi Çöplü kesti.

Müzik dinletisi ve kokteyl ile devam eden açılışta stantları gezen davetliler, katılımcılardan sundukları ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi aldılar.
 

‘BUGÜN ve YARIN DEFİLE VAR’
Girişlerin ücretsiz olduğu organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Demar Fuarcılık sahibi Recep Köymen, 17 Nisan 2019 tarihine kadar sürecek programa tüm Çorum halkını davet etti.

Üç gün boyunca 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak organizasyona çok sayıda firmanın katıldığını vurgulayan Recep Köymen, bugün saat 19.30’da Ela Sposa, yarın saat 19.30’da ise Bella Gelinlik tarafından defileler düzenleneceğini hatırlattı.

Organizasyonda renkli gösteriler ve cazip fırsatların yer aldığını anlatan Köymen, evlilik hazırlığı yapan çiftleri ve ailelerini ‘Evlilik ve Düğün Hazırlık Günleri’ne beklediklerini sözlerine ekledi.