HARUN AKKAYA
Bu sezon erkekler 2. liginde mücadele edecek olan Çorum Belediyesi Gençlikspor Alanya Belediyespor tarafından düzenlenen ve beş takımın mücadele edeceği turnuvada sezon öncesi gücünü görecek.

Turnuvada mücadele edecek diğer dört takım 1. ligde mücadele ederken 2. ligden katılan tek takım Çorum Belediyesi Gençlikspor oldu.

Turnuva bugün saat 14’de oynanacak Alanya Belediyespor- Jeopark Kula Belediyespor maçı ile başlayacak. Yarın sabah seansında ilk maçta saat 10’da temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlikspor ile Jepork Kula Belediyespor karşılaşacak.

Temsilcimiz aynı gün akşam seansında ise saat 17’de Melikgazi Belediyespor ile mücadele edecek. Cumartesi günü saat 11.30’da ev sahibi Alanya Belediyespor ile karşılaşacak Çorum Belediyesi Gençlikspor son maçında ise pazar günü saat 10’da Milas Belediyespor ile mücadele edecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verilecek.

Çorum Belediyesi Gençlikspor takımı antrenörü Yusuf Biçer lig öncesinde takımın gücünü ve eksiklerini görme sporcuların birbirlerini tanımaları adına çok önemli bir turnuva heyecanı yaşayacaklarını söyledi.

Biçer rakiplerin hep üst ligden olmasının önemli olmadığını alacakları sonuçtan çok kazanacakları tecrübe olduğunu belirterek bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi