FATİH BATTAR

Kerman Mobilya, Siemens ev aletleri ile, “deneyim” temalı yepyeni mağaza konseptini, Çorum’da AHL Park Alışveriş Merkezi’nde hayata geçirdi.

İstikbal Mobilya ve Bellona markalarını bünyesinde bulunduran ve 2009 yılından bugüne kadar Çorum’da mobilya sektörüne yön veren Kerman Mobilya, üstün Alman teknolojisi Siemens’in, geleceğin ev teknolojileri ürünlerinin yer aldığı deneyim mağazasını AHL Park’ta Çorum halkının beğenisine sundu.

ÜRÜNÜ DENEYEREK FİKİR SAHİBİ OLABİLECEKSİNİZ

Home Connect ürünlerin de yer aldığı ve Türkiye’de açılan 5. Mağaza olma özeliğine sahip Kerman Siemens’te, isteyenler ürünleri deneyip fikir sahibi olduktan sonra alabilecek. Yaşayan Mutfak konseptindeki mağazada zaman zaman şeflerin gelerek satışa sunulan ürünleri kullanarak müşterilerin de deneyim kazanmaları sağlanacak.

WİFİ özelliğine sahip birçok Siemens ürününün uzaktan bir telefon aracılığı ile kullanılabileceğine dikkat çeken Gökhan Kerman, 1 Aralık tarihinde hizmete girecek olan mağazada açılışa özel fırın, ocak, davlumbaz ankestre ürün ve 3’lü beyaz eşya sette indirimler ve 12 taksite varan taksit imkanları sunulacağını dile getirdi. Kerman, Uğur Sarı’nın müdürlüğünü yapacağı Kerman Siemens A Plus deneyim mağazasında LG televizyonlarının da satışının yapılacağını ifade etti.

Siemens deneyim mağazasında yemek pişirme etkinliklerinin yapılabileceği canlı mutfak alanı ile tüketicilerin solo ve ankastre tam otomatik kahve makinelerinin performansını ve teknolojilerini inceleyebilecekleri kahve deneyim alanı bulunuyor.

Ev aletlerini mobil cihazlar üzerinden kontrol edilmesini sağlayan Home Connect teknolojisini de yakından tanıma fırsatı sunan mağazada, tüm beyaz eşya ürünlerinin detaylı anlatıldığı farklı noktalar yer alıyor.

Günümüzde dünya ve evlerin giderek artan biçimde bağlı hale geldiğini belirten Kerman Mobilya sahibi Gökhan Kerman; “Siemens Home Connect uygulamasıyla Siemens ev aletlerini artık her yerde ve her zaman izleyebilir, kumanda edebilir ve onlarla iletişim kurabilirsiniz.” dedi

Üstün Alman teknolojisi, mühendislik, çığır açan teknoloji ve baş döndüren tasarım yenilikçi biçimde birleştirildiğinde ortaya çıkan sonucun muhteşem olduğunu belirten Kerman; “Her ev aletinde bulunan geniş Siemens teknolojileri yelpazesini keşfedin ve ev işi yapma tarzınızın devrim geçirmesini deneyimleyin. Siemens'in yenilikçi teknolojileri mutfağınızdan çamaşırhanenize kadar tüm evinizi hiç olmadığı kadar akıllı, sezgisel ve kendine yeter kılacak.” diye konuştu

Kerman, üstün Alman  teknolojisi Siemens’in geleceğin ev tenolojilerini denemeleri için tüm Çorum halkını AHL Park’ta Kerman Siemens’e davet etti.

Kerman, Siemens ürünleri hakkında da şu bilgileri verdi;

Pişirme Grubu

Siemens ürünleri yemek hazırlamayı keyfe dönüştürür. Yenilikçi teknolojileri ve işlevsel özellikleri ile size lezzetli yemekler yaratmak için zaman ve ilham verir. Siemens pişirme grubu aynı zamanda göz alıcı tasarımları ve yüksek kalite malzemeleriyle mutfağınıza yüksek standartlar getirir.

Buzdolapları ve derin dondurucular

Siemens buzdolabı ve derin dondurucuları yenilikçi teknolojileri ve modern özellikleri sayesinde, yiyecekleri daha uzun süre taze tutar ve onları rahatça depolamanıza yardımcı olurlar.

Bulaşık Makineleri

Siemens bulaşık makineleri hayatı kolaylaştıran modern tasarım ve yenilikçi fikirlere sahiptir. Yüksekliği ayarlanabilir esnek sepetler ve 3. çekmece seçeneği ile tüm bulaşıklarınızı rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. İster bir aile yemeğine, ister arkadaşlarınızla bir partiye ev sahipliği yapıyor olun, Siemens bulaşık makineleri çok kısa sürede ışıl ışıl temiz bulaşıklar yıkamanızı sağlar.

Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makineleri

Siemens çamaşır, kurutma ve kurutmalı çamaşır makineleri size konfor, performans ve enerji verimliliği ile birlikte daima en son teknolojiyi sunar. Yenilikçi fonksiyonlar sadece yıkama ve kurutmada mükemmel sonuçlar sağlamaz, aynı zamanda hayatınızı kolaylaştırır.

Elektrikli Süpürgeler

Siemens size farklı ihtiyaçlar için tasarlanmış, her biri kusursuz sonuçlar veren elektrikli süpürgelerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve kolay kullanımları ile süpürme işini gerçek bir zevke dönüştürüyor.

Kahve Makineleri

Siemens kahve dünyasında kendinizi şımartın. Gününüze enerji dolu başlayın veya akşamları rahat bir modla tamamlayın. Kahve keyfini nasıl veya ne zaman çıkarmayı tercih ettiğinizin bir önemi yok; EQ tam otomatik kahve makineleri ve filtre kahve makineleriyle Siemens, mükemmel bir kahve ânı için doğru modele sahiptir. Böyle bir keyif tüm bileşenlerin etkileşimiyle mümkün kılınmıştır - bu da yılların deneyimi, araştırma ve geliştirmeye güçlü bağlılığımızın bir sonucudur.

Mutfak Aletleri

Başarılı yemekler için doğru tariflere, malzemelere ve aynı zamanda doğru araçlara ihtiyacınız var. Siemens mutfak aletleri şıklığının yanı sıra yüksek performans ve rahat kullanıma sahip olmasıyla da öne çıkar. Güçlü ve hızlı oldukları için size yaratıcı fikirler ve sofistike yeni yemekleri denemek için bol bol zaman bırakır. (ADVERTORİAL)

Editör: Haber Merkezi