Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Çorum’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yardımcıları Halime Polat, Hasan Hüseyin Bozok, Rumi Bekiroğlu, Alper Kürşat Giray, İl Başkanı Barış Coşgunsu, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Kadın Kolları Başkanı Selma Bayrakdar, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akca’dan oluşan heyetle birlikte S.S Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni de ziyaret etti. 

Yapılan açıklamaya göre, Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, yönetim kurulu üyeleri Halit Bölükbaş ve Numan Özçetin ile müteahhit firma yöneticileri tarafından karşılanan Gelecek Partililer, kooperatif hakkında bilgi aldılar.
Ardından da inşaat alanını gezen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ve beraberindeki heyet, yapılan çalışmayı takdirle karşıladıklarını belirterek, Başkan Mustafa Fındıkcı ve kooperatif yönetimini tebrik ettiler. Zanaatkarlar yapı kooperatifinin Çorum’un sanayi esnafının önemli bir ihtiyacının karşılayacak olması nedeniyle büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Gelecek Partililer, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Çorum’un örnek olabilecek bir siteye kavuşacağını vurguladılar.

Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gelecek Partisi heyetine teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi